Politica de confidentialitate (GDPR) - BAM Personalizari

Logo
Du-te la conținut

Politica de confidentialitate (GDPR)

Informatii
Politica de confidentialitate
 
1. Introducere
Iti multumim ca vizitezi site-ul nostru. Cand vizitezi bam-personalizari.ro, cand ne contactezi sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei politici de confidentialitate este de a oferi informatii in legatura cu utilizarea, stocarea si transmiterea catre terte parti de catre bam-personalizari.ro a datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul website-ului https://www.bam-personalizari.ro („Site-ul”) si a serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului („Serviciile”).
Politica de confidentialitate este parte integranta din:
- Termeni si conditii
- Politica de utilizare a cookie-urilor
si trebuie citite împreuna.
Prin navigarea pe site-ul bam-personalizari.ro sau prin contactarea noastra prin formularul Comanda, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

2. Identitatea operatorului si datele de contact
S.C. BRUMIAD COM S.R.L. denumita mai departe BRUMIAD COM, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.bam-personalizari.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.
Date de contact:
S.C. BRUMIAD COM S.R.L
nr. 280
RO-507270 Vulcan - Brasov
tel: 0745 085 083
e-mail: office@bam-personalizari.ro

3. Prelucrarea datelor cu caracter confidential si confidentialitatea acestora
Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, BRUMIAD COM poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.
S.C. BRUMIAD COM S.R.L. respecta informatiile confidentiale furnizate de clienti, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii, decat respectand temeiurile legale. S.C. BRUMIAD COM S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, nr. de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale si finalizarii comenzilor.

3. Ce fel de informatii colectam?
In momentul accesarii site-ului, utilizatorul este cel care poate decide cantitatea si tipul de date pe care ni le furnizeaza.

4.1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar
In aceasta categorie intra acele informatii furnizate in momentul completarii unui formular sau a plasarii unei. Cand se completeaza unul dintre formularele de pe site (formularul din pagina de contact, formularul pentru cererea unei oferte personalizate si formularul pentru comanda unui produs), ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii inlud numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare. In momentul plasarii unei comenzi, ni se furnizeaza in mod voluntar informatii care includ numele, prenumele, e-mail, numarul de telefon si adresa.
Toate aceste informatii sunt pastrate in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. NU dezvaluim sau tranferam informaaii catre terti.

4.2. Informatii pe care le colectam automat
Informatii care includ adresa de IP, sistemul de operare, browser-ul, activitatea de navigare pe site si alte informatii referitoare la modul in care utilizatorul a interactionat cu site-ul sunt colectate prin folosirea de cookie-uri. Pentru mai multe informatii referitoare la cookie-urile utilizate de site-ul bam-personalizari.ro, va rugam cititi sectiunea Politica de cookie-uri.
Observație: Cookie-urile nu retin informatii cu caracter personal.

4.3. Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Referitor la datele oferite voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din  Legea nr. 677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:
- „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. (c) din Legea nr. 677/2001)
- „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)
- „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
Atat in conformitate cu cerintele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.
In ceea ce priveste datele pe care le colectam in mod automat prin folosirea de cookie-uri temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.
Odata cu accesarea site-ului, va rugam selectati optiunea preferata legata de cookies. Accesand link-ul Setari cookies aveti posibilitatea sa modificarii oricand setarile cookie-urilor.

4.4. In ce scopuri colectam datele?
Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.
Furnizarea datelor este necesara pentru:
- facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
- livrarea produselor/serviciilor comandate;
- rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate;
- pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
- in scop marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.
 
4.5. Cat timp stocam datele?
Pentru a asigura o prelucrare echitabila si transparenta mentionam ca datele cu caracter personal vor fi stocate doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

4.6. Cum dezvaluim informatiile tale?
NU vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau. Totusi, cu scopul facturarii produselor/serviciilor comandate și livrarii acestora dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:
• Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, evidenţa contabilă sau firma de curierat care livreaza produsele comandate. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;
• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire

4.7. Transferam date catre state terte?
In prezent, NU transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

4.8. Care sunt drepturile tale?
·      Dreptul de acces al persoanei vizate
Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
·       Dreptul de retragere a consimtamantului
In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa: office@bam-personalizari.ro cu subiectul „Retragere consimtamant”.
·      Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
·      Dreptul de a te adresa justitiei
Pe langa posibilitatea recunoscuta de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere pentru nerespectarea drepturilor, orice persoana are dreptul sa inainteze o actiune impotriva operatorului si a persoanei imputernicite in fața instantelor pentru repararea prejudiciului cauzat prin prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal.
·      Dreptul la rectificare
Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
·      Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)
In situatiile in care:
- datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor;
- s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare;
- te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea;
- datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificat
·      Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Ai dreptul de a obține din partea noastra restrictionarea prelucrarii intr-una dintre urmatoarele situatii:
- contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;
- prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
- nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
- nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
- te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.
·      Dreptul la portabilitatea datelor
Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul în care:
- prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR;
- prelucrarea este efectuata prin mijloace automate;
- dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Nu ai acest drept in cazul in care decizia:
- este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;
- este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate;
- are la baza consimtamantul tau explicit.

DE RETINUT:
Perioada de timp: Incercam sa raspundem solicitarilor tare in termen de 30 de zile. Totusi, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.
Imposibilitatea de a te indentifica: In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser.
In astfel de situatii, in cazul in care nu te putem identifica ca persoană vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

4.9. Cum iti exerciti drepturile
Pentru exercitarea acestor drepturi legale, ne poti contacta la adresa de e-mail: office@bam-personalizari.ro
Înapoi la cuprins