Termeni si conditii - BAM Personalizari

Logo
Du-te la conținut

Termeni si conditii

Informatii
MAGAZIN
Vânzarea produselor se face on-line, însă dacă clientul dorește ridicarea personală a produselor, acesta trebuie să facă, în prealabil, o programare la numărul de telefon din secțiunea Contact.
LIVRARE & RETURNARE
 Livrarea se face:
- prin curier rapid (costul transportului prin curier rapid va fi comunicat ulterior pe adresa de e-mail completata in formularul de comanda, comanda va fi procesata dupa ce clientul isi da acordul privind costul transportului);
- prin POȘTA ROMÂNĂ SA;
- prin ridicare personală - în acest caz trebuie, în prealabil, o programare pentru a stabili data și ora ridicării produsului (programarea se va face doar telefonic la numărul afișat la Contact).

Comenzile se fac pe site, pe adresa de e-mail comenzi@bam-personalizari.ro sau telefonic la numărul afisat la secțiunea Contact.
Comenzile primite până la ora 17 se expediază în următoarea zi.

Comanda trebuie să conțină obligatoriu următoarele date:
1. Pentru persoane juridice: Denumire societate, C.U.I., Nr. Reg. Com., adresa sediu social, număr telefon, adresa de livrare completă;
2. Pentru persoane fizice: Nume, Prenume, Telefon, Adresa de livrare completă.
Toate comenzile sunt însoțite de factură.

Plata se poate face:
- prin ramburs;
- prin OP, în baza facturii proforme emisă;
- cash, în cazul ridicării personale (în baza unei programări în prealabil).
Toate prețurile exprimate au T.V.A.-ul inclus.

Returnarea

Toate produsele prezentate pe site sunt executate pe bază de comandă fermă și de aceea:
- Clientul are dreptul de a notifica în scris SC BRUMIAD COM SRL  că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, doar dacă produsul prezintă defecte survenite din vina furnizorului (BRUMIAD COM SRL). Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate personal.
Adresa de returnare este: nr. 280, Vulcan-Brașov, cod postal: 507270.
Contravaloarea produselor va fi restituită integral, fără însă a calcula  eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzacții bancare.  Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de maxim 30 de  zile.

ATENTIE!
- Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a  căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor! Nu primim  colete cu ramburs!
- Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către SC BRUMIAD COM SRL.
CONFIDENȚIALITATE:
Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de  utilizator/vizitator sunt folosite numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro).
Prin completarea formularelor de comandă de pe www.bam-personalizari.ro, clientul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul că datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) DOAR în următoarele scopuri:
-      Stabilirea contactului cu clienții;
-      Prelucrarea comenzilor;
-      Transmiterea de mesaje non-comerciale.
Compania NU va reține datele personale și NU le va da altor terți.
Informațiile solicitate în cazul plăților on-line intră sub incidenta condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) nu va solicita și NU va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.
Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul  formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail office@bam-personalizari.ro.
CONDIȚII DE UTILIZARE:

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind termenii și conditiile de utilizare a site-ului BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro).
Site-ul BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) este operat de societatea S.C. BRUMIAD COM S.R.L., cu sediul În Vulcan - Brașov, înscrisă în Registrul Comerțului Brașov cu numărul J8/839/2014. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și  cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de  respectare a termenilor și conditiilor enunțate în cuprinsul prezentului  document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea  consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală
Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit,  transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise.  Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop  comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau  pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un  consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o  încălcare a termenilor și condițiilor.
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și să nu interferați în vreun fel  cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau  restrictionează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care  întăresc limitele de utilizare a site-ului sau al conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului
Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și  compatibilitatea acestuia prin vizitarea secțiunilor dedicate.
Raporturile comerciale dintre cumpărător și BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta  Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și  executarea contractelor la distanță.
Toate produsele prezentate pe site sunt executate pe bază de comandă fermă și de aceea:
- Clientul are dreptul de a notifica în scris SC BRUMIAD COM SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, doar dacă produsul prezintă defecte survenite din vina furnizorului (BRUMIAD COM SRL). Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate personal.
Administratorul BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) face eforturi  permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă  uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul  produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Frauda
În scopul accesarii și utilizării anumitor secțiuni ale site-ului  poate fi necesară crearea unui cont personal. În acest caz prin prezenta declarați că  vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre  activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideti  pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea  parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea  contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați  imediat administratorul site-ului. BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt  cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro),  utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor  guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice  fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale  conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă,  iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi  soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.
 
Disponibilitatea serviciului
Administratorul BAM Personalizari (www.bam-personalizari.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul  de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate  serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui  website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de  utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului  dedicat de contact sau la adresa de e-mail office@bam-personalizari.ro.

Link-uri utile: A.N.P.C.
Înapoi la cuprins